English >> Croatia Apartments / Croatia HolidayCroatia |Hrvatski >> Apartmani Hrvatska / Ljetovanje HrvatskaHrvatska |Italiano >> Case vacanze Croazia / Appartamenti CroaziaCroazia |Deutsch >> Kroatien Urlaub / Ferienhaus KroatienKroatien |Česky >> Chorvatsko apartmány / Chorvatsko dovolenáChorvatsko
Search Box Jeste li znali O nama Kontakt FAQ / Help
DESTINACIJE / SMJEŠTAJ
Betina Betina Betina >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Brodarica Brodarica Brodarica >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Drniš Drniš Drniš >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Grebaštica Grebaštica Grebaštica >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Jadrija Jadrija Jadrija >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Jadrtovac Jadrtovac Jadrtovac >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Jezera Jezera Jezera >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Kaprije Kaprije Kaprije >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Knin Knin Knin >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
NP Kornati >> Kornati NP Kornati NP Kornati >> Kornati >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Krapanj Krapanj Krapanj >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
NP Krka >> Krka NP Krka NP Krka >> Krka >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Murter Murter Murter >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Pirovac Pirovac Pirovac >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Primošten Primošten Primošten >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Prvić Prvić Prvić >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Raslina Raslina Raslina >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Rogoznica Rogoznica Rogoznica >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Šibenik Šibenik Šibenik >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Skradin Skradin Skradin >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Šparadići Šparadići Šparadići >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Srima Srima Srima >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Tisno Tisno Tisno >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Tribunj Tribunj Tribunj >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Vodice Vodice Vodice >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Zablaće Zablaće Zablaće >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Žaborić Žaborić Žaborić >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Zaton Zaton Zaton >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Žirje Žirje Žirje >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Zlarin Zlarin Zlarin >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Support & Help: Powered by Google

Internet
InfoAdriatic.com
VREMENSKA PROGNOZA
1.12. 12/15
2.12. 11/16
3.12. 10/16
4.12. 10/15
5.12. 7/15
6.12. 8/14
7.12. 7/15
Sviđaju vam se naše stranice? Organizirali ste ljetovanje ili odmor pomoću njih? Drago nam je, a bit će nam još draže ako nas preporučite na vašim Web stranicama, Facebook profilu, blogu, forumu ili samo postavite link prema našim stranicama.


U znak zahvalnosti, za vas smo pripremili još nekoliko rubrika:
Korisni linkovi
Razmjena linkova
Photos / Wallpapers
Fotoreporter

Murter

Murter je najstarije naselje na istoimenom otoku. Cestom, preko mjesta Tisno, povezan je sa Jadranskom turističkom magistralom, a od Šibenika je udaljen 30km. Naselje Murter smješteno je na plodnoj zemlji između uvala Slanica i Hramina. Murter Slanica je kupalište s idiličnom pješčanom plažom, naročito draga ljubiteljima picigina, a uvala Hramina sigurno je sidrište manjim jahtama, jer je prirodno zaštićena od svih vjetrova.
Stari zapisi kazuju da je 1298. godine tadašnja Villa Magna, odnosno Veliko selo, imala 203 stanovnika. Broj stanovnika ubrzano je rastao nakon doseljenja izbjeglica koji su tu potražili zaklon pred Turcima. Izuzetno vrijedni arheološki nalazi rimskog naselja Collentum, podno brda Gradina, svjedoče o važnosti položaja Murtera na otoku. Crkva sv. Mihovila, obnovljena 1770. godine, kapela sv. Roka, na brdu iznad sela, iz 1760. godine i crkva Gospe od Gradine, najstarije su murteranske crkve. Godine 1866. ovdje je osnovana i prva pučka knjižnica u Dalmaciji.
Murter Stanovnici Murtera od davnina se bave poljoprivredom i ribarstvom te su svojim pomorskim i ribarskim umijećem osobito poznati. No, Murterani su poznati i kao vrsni maslinari. Uz Betinjane, vlasnici su i kornatskog otočja kojeg su kupili od zadarskih vlastelina.
Murter ima gotovo idealne uvjete za razvoj turizma. Lijepe sunčane plaže, brojni smještajni kapaciteti i široka lepeza usluga, samo su djelić onoga što Murter već godinama čini jednom od najposjećenijih destinacija u ovoj regiji. Gostima je na raspolaganju tisuću apartmanskih ležaja u privatnom smještaju, hotel sa 255 ležaja, autokampovi te posebna atraktivna ponuda "robinzonskog turizma" na obližnjim Kornatima. Murter i njegova šira okolica, Murter nezaobilazno su mjesto nautičara. Za njih moderna marina smještena u murterskoj uvali raspolaže sa 350 vezova u moru, 170 vezova na kopnu, servisnim radionicama i kompletnom infrastrukturom. Dodamo li ovome blizinu Betine, Jezera i Tisnog, brojne restauracije i gostionice, mogućnost sportskih aktivnosti na kopnu i na moru te različite kulturno-zabavne manifestacije, imat ćemo dovoljno razloga za odabir baš ovoga kraja.
Više o ovoj destinaciji (Murter) možete saznati pretraživanjem tekstova koje smo napisali u rubrikama Jeste li znali, Arhiva vijesti, te u opisima pojedinih smještajnih kapaciteta. Također, u lijevom stupcu (ispod logotipa Google) možete upisati traženi pojam (npr. Murter apartmani), označiti InfoAdriatic.com i klikom na tipku "Search!" pretražit će se cjelokupno sjedište. U rubrici FAQ/Help naći ćete dodatne savjete o mogućnostima pretraživanja stranica, kao i odgovore na mnoga druga pitanja.
Nadalje, ako svoj odmor želite provesti u jednoj od 30 destinacija koje opisujemo, od kojih su mnoge pravi "biseri Jadrana", pretražite našu bazu smještajnih kapaciteta. Ona se nalazi na kraju svake destinacije (osim ukoliko nema prijavljenih kapaciteta za tu destinaciju). No pretraživanje je moguće i prema drugim kriterijima. Kako bismo olakšali pretragu, u rubrici Search Box predefinirali smo nekoliko tipova ponude kao kriterije za pretraživanje.
Nakon što pročitate opise izabranih smještaja i pregledate pripadajuće fotografije, preostaje vam još samo direktan kontakt s vlasnicima objekta, a potom - ljetovanje povoljnije nego ikad. I to nije sve. Budite sigurni da će vam nježna mediteranska klima odgovarati i u proljeće i u jesen.
Na kraju, ne zaboravite upisati vaše dojmove, iskustva ili samo pozdrav u Message Box. To vam neće oduzeti mnogo vremena, a nama i našim posjetiteljima mnogo će značiti :-)

Murter apartmani,
hoteli, privatni smještaj

Murter Ježina, Mirna
Kuća obitelji Ježina nalazi se u Murteru, 400m udaljena od plaže. Gostima je na raspolaganju apartman veličine 100m2 + terasa i balkoni. Tri dvokrevetne sobe s dva dodatna ležaja, kuhinja, blagovaonica ...
http://www.infoadriatic.com/jezina

Murter Vila Ema
Vila Ema, u vlasništvu obitelji Skopin, nalazi se u Murteru na uzvisini s koje se pruža divan pogled na murterski arhipelag, borovu šumu, plažu Slanica i hotel Colentum. Apartmani su klimatizirani i jednosobni ...
http://www.infoadriatic.com/ema

Murter Kuća Antonio
Kuća Antonio, obitelji Božikov, nalazi se u Murteru. Izgledom, inventarom i okućnicom potpuno se uklopila u dalmatinski ambijent. Ali i više od toga. Cvjetni detalji, terase i balkoni s lijepim pogledom ...
http://www.infoadriatic.com/antonio

Murter Božikov, Maria
Kuća obitelji Božikov nalazi se u Murteru, 400m od mora. Dvosobni i jednosobni apartmani namijenjeni su obiteljima i parovima tj. (kako bi gđa. Maria Božikov rekla) zaljubljenima, budući da svi imaju lijepi ...
http://www.infoadriatic.com/bozikov


MESSAGE BOX:

SPONZORIRANI LINKOVI:


Apartmani Stela, Zablaće 70m do mora, parking, terasa, roštilj... što vam još treba?


Test inteligencije Još danas besplatno saznajte koliko ste pametni (ili glupi)


Vremenska prognoza Osim bogova, od danas i vi znate kakvo nas vrijeme očekuje


Nije ni chat ni forum A ipak možete pitati, komentirati, čavrljati, o turizmu naravno


Lijepe gole djevojke Svaki dan nova slika prirodne, sretne, ukusno gole žene

 

Garancija kvalitete

© 2003 - 2015 Sprait d.o.o. Sva prava zadržana. Pročitajte pravne odredbe.
E-mail webmastera ukoliko imate pitanja ili problema u vezi s ovim Web stranicama.