English >> Croatia Apartments / Croatia HolidayCroatia |Hrvatski >> Apartmani Hrvatska / Ljetovanje HrvatskaHrvatska |Italiano >> Case vacanze Croazia / Appartamenti CroaziaCroazia |Deutsch >> Kroatien Urlaub / Ferienhaus KroatienKroatien |Česky >> Chorvatsko apartmány / Chorvatsko dovolenáChorvatsko
Search Box Jeste li znali O nama Kontakt FAQ / Help
DESTINACIJE / SMJEŠTAJ
Betina Betina Betina >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Brodarica Brodarica Brodarica >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Drniš Drniš Drniš >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Grebaštica Grebaštica Grebaštica >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Jadrija Jadrija Jadrija >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Jadrtovac Jadrtovac Jadrtovac >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Jezera Jezera Jezera >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Kaprije Kaprije Kaprije >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Knin Knin Knin >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
NP Kornati >> Kornati NP Kornati NP Kornati >> Kornati >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Krapanj Krapanj Krapanj >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
NP Krka >> Krka NP Krka NP Krka >> Krka >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Murter Murter Murter >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Pirovac Pirovac Pirovac >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Primošten Primošten Primošten >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Prvić Prvić Prvić >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Raslina Raslina Raslina >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Rogoznica Rogoznica Rogoznica >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Šibenik Šibenik Šibenik >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Skradin Skradin Skradin >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Šparadići Šparadići Šparadići >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Srima Srima Srima >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Tisno Tisno Tisno >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Tribunj Tribunj Tribunj >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Vodice Vodice Vodice >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Zablaće Zablaće Zablaće >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Žaborić Žaborić Žaborić >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Zaton Zaton Zaton >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Žirje Žirje Žirje >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Zlarin Zlarin Zlarin >> Apartmani, hoteli, privatni smještaj
Support & Help: Powered by Google

Internet
InfoAdriatic.com
VREMENSKA PROGNOZA
26.11. 5/8
27.11. 4/8
28.11. 2/10
29.11. 5/13
30.11. 6/14
1.12. 7/15
2.12. 7/16
Sviđaju vam se naše stranice? Organizirali ste ljetovanje ili odmor pomoću njih? Drago nam je, a bit će nam još draže ako nas preporučite na vašim Web stranicama, Facebook profilu, blogu, forumu ili samo postavite link prema našim stranicama.


U znak zahvalnosti, za vas smo pripremili još nekoliko rubrika:
Korisni linkovi
Razmjena linkova
Photos / Wallpapers
Fotoreporter

Search Box

Zasigurno ste već primjetili da destinacije možete izabrati putem popisa destinacija u lijevom stupcu ili uz pomoć karte Šibensko-kninske županije na naslovnoj stranici. Primjetili ste i to da se na kraju opisa svake destinacije nalazi rubrika "Smještaj" s popisom smještajnih kapaciteta (osim ukoliko nema prijavljenih kapaciteta za tu destinaciju). To je ujedno i najbolji način pretraživanja hotela, vila, kampova i apartmana objavljenih na stranicama Info Adriatic. Zato što nijedan smještaj nećete propustiti, a svaki ima neke svoje posebne draži i razloge zbog kojih je dobro izabrati upravo taj smještaj.
Međutim, ovakav način pretraživanja može potrajati. Stoga smo na ovoj stranici, isključivo kako bismo vam olakšali pretragu, predefinirali nekoliko tipova ponude kao kriterije za pretraživanje.

Klimatizirani smještaj, klima Ukoliko želite klimatizirani smještaj, uz pomoć ovog kriterija dobit ćete popis smještajnih kapaciteta koji raspolažu klima-uređajem. Vodite računa da neki iznajmljivači nemaju klima-uređaj, ali imaju ventilator ili smještaj u takvom ambijentu da dodatno hlađenje nije niti potrebno. Također, možda imaju i grijanje. Ovim kriterijem oni neće biti obuhvaćeni.

Hoteli, pansioni, restorani Pretpostavimo da bi vama više odgovarao smještaj koji na usluzi ima mogućnost prehrane, kao što to nude na primjer hoteli ili pansioni. U tom slučaju bit će vam zanimljiv popis smještajnih kapaciteta koji raspolažu vlastitim restoranom. No imajte na umu da mnogi iznajmljivači nemaju restoran (pa neće biti na ovom popisu), ali će vam rado pripremati obroke.

Neposredna blizina mora Važno vam je samo jedno - neposredna blizina mora. Pod ovim kriterijem razumijevamo smještaj od mora udaljen do nekoliko desetaka metara. No plaža je možda dalje. To ćete vidjeti u podacima konkretnog iznajmljivača. I ne zaboravite da smještaj udaljen 1km od mora, iziskuje samo 10min vašega hoda, a koji može biti više nego ugodan.

Pristup invalidskim kolicima S vama dolazi osoba s posebnim potrebama i važan vam je pristup invalidskim kolicima. Klikom na ovaj link izdvojit će se smještaj za kojeg se procjenjuje da bi se osoba u invalidskim kolicima mogla kretati bez problema. Ovdje se ne radi o smještaju posebno dizajniranom za osobe s invaliditetom, već o smještaju u prizemlju ili sa liftom.

Dozvoljeni kućni ljubimci Budući da je član vaše obitelji i kućni ljubimac, ovdje ćete dobiti popis smještaja u kojem su dozvoljeni kućni ljubimci. Na vama je da saznate postoji li kakvo ograničenje glede vrste kućnih ljubimaca ili se njihov boravak naplaćuje. To ćete saznati u podacima konkretnog smještaja ili u direktnom kontaktu s iznajmljivačem.

Privatni vez plovila Na more dolazite s vlastitim plovilom te vas zanima smještaj čiji vlasnik raspolaže privatnim vezom plovila. Ukoliko se radi o manjem gliseru ili gumenoj brodici, vlasnici najčešće omogućuju besplatan privez, no to valja provjeriti. Međutim, ukoliko se radi o većoj brodici ili vlasnici smještaja nemaju privatni vez, na raspolaganju su vam brojne marine.

Mogućnost kampiranja, auto-kampovi Niste ni puž ni kornjača, ali kućicu ipak nosite sa sobom. Klikom na ovaj kriterij Google će za vas pretražiti sve stranice sjedišta Info Adriatic i izdvojiti one na kojima se pojavljuje mogućnost kampiranja. I jedna zanimljivost: zbog takvog koncepta, vlasnici auto-kampova objavljenih na našim stranicama raspolažu i sa sobama ili apartmanima.

Seoski turizam, agro-turizam Seoski turizam svakim danom privlači sve veću pažnju. Ukoliko i vi želite doživjeti njegove čari, ovim kriterijem dobit ćete popis seoskih domaćinstava koji će vam osim slasnog ugođaja ponuditi i smještaj. Ali i obrnuto - dobit ćete smještajne kapacitete čiji vlasnici raspolažu imanjem na kojem će vam, po dogovoru, prirediti ruralni ugođaj.

Mogućnost investiranja, najam, kupnja Zadivljeni ste ovim dijelom Hrvatske, Jadrana, Dalmacije. Zadovoljni ste ljudima i kulturom, prirodnim ljepotama i klimom. Razmišljate o ulaganju u turizam, najmu ugostiteljskog prostora ili o kupnji objekta. Budući da pojedini vlasnici smještaja iznajmljuju, prodaju ili traže partnera, ovim popisom otvaraju vam se nove mogućnosti investiranja.

Ukoliko predefinirani tipovi ponude, kao kriteriji za pretraživanje, ne odgovaraju vašim potrebama i željama ili niste zadovoljni rezultatima pretraživanja, tada vas upućujemo da sami (u lijevom stupcu, ispod logotipa Google) upišete traženi pojam, označite InfoAdriatic.com i klikom na tipku "Search!" pretražit će se cjelokupno sjedište. U rubrici FAQ/Help naći ćete dodatne savjete o mogućnostima pretraživanja stranica, kao i odgovore na mnoga druga pitanja.


MESSAGE BOX:

SPONZORIRANI LINKOVI:


Apartmani Stela, Zablaće 70m do mora, parking, terasa, roštilj... što vam još treba?


Test inteligencije Još danas besplatno saznajte koliko ste pametni (ili glupi)


Vremenska prognoza Osim bogova, od danas i vi znate kakvo nas vrijeme očekuje


Nije ni chat ni forum A ipak možete pitati, komentirati, čavrljati, o turizmu naravno


Lijepe gole djevojke Svaki dan nova slika prirodne, sretne, ukusno gole žene

 

Garancija kvalitete

© 2003 - 2015 Sprait d.o.o. Sva prava zadržana. Pročitajte pravne odredbe.
E-mail webmastera ukoliko imate pitanja ili problema u vezi s ovim Web stranicama.